Mijn Verhaal

- PHENSIRI SPA -

Ik ben voortgebracht uit liefde van mijn ouders.Twee maanden na mijn geboorte werd mijn moeder ziek en is kort erna overleden.Op dat moment was mijn moeder 19jaar oud.Ik ben mijn bidden grootouders dankbaar omdat zij hebben mijn verzorgende en groot gebracht.Mijn grootouders hebben mij geleerd een goed en eerlijk mens te zijn en mijn mede mens te helpen zonder er iets voor terug te hoeven hebben omdat ik zelf al veel genoegdoening ervaar door te geven.

Ik heb geleerd dat je niet alles kan kopen met geld. Het geluk die je zelf bij je draagt is het meest waardevolle en dat je dankbaar mag zijn voor al het goede in je leven.Door het verwerken teleurstellingen wordt je sterker en zal je daarna het geluk intenser ervaren.

OMDAT ER IS GEEN PERFECTE LEVEN IN DIT WORDT.

Healthy lifestyle coaching

- PHENSIRI SPA -

Healthy Lifestyle coach
From Jeunesse

Wat is healthy lifestyle coaching?
Bij healthy lifestyle coaching wordt er gekeken op gebieden van je gezondheid en biedt hulp aan mensen die streven naar een gezondere levensstijl 🍀Vaak ervaren mensen met ongezonde levenstijl dat ze niet goed in hun vel zitten. Een lifestyle coach maakt mensen bewust van hun ongezonde voedings en leefgewoonten. De coach stimuleert de cliënt om slechte gewoonten af te leren en een gezondere manier van leven te bereiken, met voldoende beweging, ontspanning en gezonde voeding. Je voelt je goed wanneer je naar je eigen intuïtie leert luisteren en ernaar kan handelen. Het doel is je te leren ervaren hoe je jouw natuurlijke krachten en talenten beter kan benutten. Met een lifestyle coach stimuleer je je al gehele bewustwording waardoor je in balans komt en met meer kracht, voldoening en plezier in het leven staat.

MIJN MISSIE
LOOK GOOD FEEL GOOD LIVE GOOD
Mijn missie is om mensen te helpen bewust van zichzelf te zijn. Er zijn veel tools om bij jezelf te komen, te zijn en te blijven.En daarmee je intuïtie te kunnen volgen en weten wat je wilt. Je kunt de antwoorden buiten jezelf vinden, maar zijn dit de antwoorden die je wilt? Iedereen heeft immers zijn of haar eigen waarheid. Er is niet één weg, en de bestemming ziet er voor iedereen anders uit.

IK HOOR GRAAG WAT IK VOOR U KAN BETEKENEN.
Intake gesprek:Gratis
The Jeunesse Family creates positieve impact in world by helping people look & teFeel Young while empowering each other tot unleash out potentiaal.